Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Φιλοζωϊκό Σωματείο 'Ηρα" και Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού μαζί - Συνάντηση της νέας Δημάρχου με την Πρόεδρο του Σωματείου και δέσμευση για κοινή προσπάθεια και των δύο πλευρών στο θέμα των αδέσποτων ζώων

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Φιλοζωϊκού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας "ΗΡΑ" Λίλα Ευθυμιοπούλου και μέλη του Σωματείου είχε σήμερα το πρωί η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη (Λίνα) Ευσταθίου - Σπανού. 
Όπως δήλωσαν τόσο η Πρόεδρος όσο και η νέα Δήμαρχος ήδη υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, η οποία αναμένεται να γίνει ακόμη πιο στενή με την ανάληψη των καθηκόντων της κ. Ευσταθίου - Σπανού ως Δήμαρχος το Σεπτέμβρη, μεταξύ σωματείου και Δήμου για το μείζον θέμα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο. 
Ήδη από την προεκλογική περίοδο υπήρξε δέσμευση της νέας Δημάρχου για συνεργασία με το φιλοζωϊκό σωματείο για το θέμα των αδέσποτων ζώων, το οποίο η κ. Ευσταθίου - Σπανού το χαρακτηρίζει μείζων θέμα πολιτισμού και ποιότητας ζωής στο Δήμο. Από την άλλη η Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Σωματείου εκφράζει την ικανοποίησή της για το γεγονός, ότι έχει βρεθεί χρυσή τομή συνεργασίας μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και του Σωματείου για το θέμα των αδέσποτων και ότι η νέα Δήμαρχος έχει σκύψει με πολύ ευαισθησία και ενδιαφέρον πάνω σ' αυτό το θέμα. 
Πάντως και οι δύο πλευρές δεσμεύονται πως η μία θα σταθεί αρωγός της άλλης και πως θα υπάρξει κοινή γραμμή πλεύσης για τα αδέσποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...