Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Ηλεία: «Οικογενειακές» μαχαιριές στο Κλεινδιά - Λίγο έλειψε να γίνει τραγωδία

Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία η αψιμαχία μεταξύ δύο συγγενικών προσώπων στην περιοχή του Κλεινδιά προχθές.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες, δράστης και θύμα, φέρεται να ενεπλάκησαν σε καβγά μεταξύ τους στο κέντρο του χωριού με αποτέλεσμα ο 37χρονος να επιτεθεί στον 69χρονο και στη συνέχεια ο τελευταίος να τον τραυματίσει στο μηρό με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο καβγάς φαίνεται να ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους οι δύο συγγενείς, ενώ ο διαπληκτισμός είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 37χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Άμεσα κινήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Διευθυντή Ασφάλειας και Τάξης Ηλείας, Κώστα Δίπλα, όπου ερευνούν με προσοχή την υπόθεση, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 69χρονου φερόμενου ως δράστη.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...