Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Σκότωσε γυναίκα και παιδιά και πήγε σε παμπ να δει το Αγγλία-Ιταλία

Μια απίστευτη ιστορία μονοπωλεί σήμερα τον Ιταλικό Τύπο. Ένας 31χρονος έκοψε τον λαιμό της 38χρονης γυναίκας του και των δύο παιδιών του, της 5χρονης Τζούλιας και της μόλις 20 μηνών Γκαμπριέλας και μετά πήγε με ένα φίλο του σε παμπ για να δει τον αγώνα Αγγλία-Ιταλία!


Ο λόγος για τον Κάρλο Λίσι, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του σε προάστιο του Μιλάνου και εργάζεται ως χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μετά από ώρες ανάκρισης ο 31χρονος ομολόγησε το τριπλό φονικό ενώ είπε στους αστυνομικούς πως θέλει να τον καταδικάσουν με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο.

Αρχικά προσπάθησε να πείσει τις αρχές πως πρόκειται για ληστεία. Πριν βγει με τον φίλο του είχε φροντίσει να πλυθεί και να αφαιρέσει ένα σοβαρό ποσό από το χρηματοκιβώτιο.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αιτία του δολοφονικού αμόκ του Κάρλο Λίσι φέρεται ότι ήταν το γεγονός ότι ερωτεύτηκε συνάδελφό του, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στις προτάσεις του.

πηγή:mirror.co.uk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...