Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Ο Συμεών Κεδίκογλου υπέγραψε τη σύμβαση με το δήμο Διρφύων Μεσσαπίων για τη λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, υπεγράφη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μεταξύ του υφυπουργού Συμεών Κεδίκογλου και του δημάρχου Ιωάννη Μπουροδήμου η σύμβαση για τη λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Εύβοιας στη Λούτσα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.


Με την απόφαση του Συμεών Κεδίκογλου ικανοποιείται το χρόνιο αίτημα του δήμου και των δημοτών από το 2002 (!). Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αναμένεται να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία, καθώς την περιοχή πλέον θα επισκέπτονται μαθητές, εκπαιδευτικοί αλλά και ενήλικες από όλη την Ελλάδα.

Το κέντρο θα λειτουργεί ως υποστηρικτική δομή στους μαθητές και εκπαιδευτικούς για τα θέματα του Περιβάλλοντος και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, αλλά θα στοχεύει και στη σύνδεση με την τοπική κοινωνία για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως επίσης και σε δράσεις δια βίου μάθησης για την τοπική κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...