Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Απίστευτο αιματηρό επεισόδιο για ένα... κινητό

Στο Νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας ο οποίος θέλησε να επιστρέψει σε μια κοπέλα το τηλέφωνο της, που είχε πέσει κάτω


Πήγε να κάνει το καλό και κινδύνεψε σοβαρά ένας άνδρας, στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας πρόσεξε ότι είχε πέσει το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περνούσε από την πλατεία. Ο άνδρας το σήκωσε και επιχείρησε να της το δώσει, όταν- κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί- δέχτηκε την άγρια επίθεση του συνοδού της κοπέλας.

Σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός άρχισε να χτυπά άγρια τον άνδρα στο κεφάλι, πρώτα με ένα μπουκάλι νερού και στη συνέχεια με τις γροθιές του, πιθανότατα γιατί θεώρησε ότι το θύμα προσπάθησε να ...κλέψει το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια και αφού είχε συγκεντρωθεί κόσμος στο σημείο και ενώ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, το ζευγάρι έσπευσε να εξαφανιστεί στα γύρω στενά, ενώ ο άτυχος άνδρας, με το πρόσωπο γεμάτο αίματα, οδηγήθηκε σε κοντινή ιδιωτική κλινική, προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα

Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του θερμόαιμου νεαρού και της κοπέλας

Πηγή: www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...