Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά: Η μεταμφίεση Ξηρού και το στέκι - σουβλατζίδικο

Τα βήματα του πατέρα του ακολουθεί ο καταζητούμενος "αντάρτης πόλης" Χριστόδουλος Ξηρός και κυκλοφορεί άνετος και ωραίος στην Αθήνα, φορώντας ράσα.


Ο γιος του πραγματικού παπα-Τριαντάφυλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, κόβει βόλτες μεταμφιεσμένος σε ιερέα και μάλιστα έχει τα μαλλιά του δεμένα σε κότσο.

Η ενημέρωση που είχε πρόσφατα η Αντιτρομοκρατική ήθελε τον "Μανώλη" της 17Ν να επισκέπτεται συχνά γνωστό σουβλατζίδικο που βρίσκεται περιφερειακά της πλατείας Εξαρχείων.

Οι πληροφορίες κάνουν ακόμα λόγο και για μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο συγκεκριμένο κατάστημα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, καθώς, όπως φαίνεται, ο "παπάς" Χριστόδουλος λαμβάνει τα μέτρα του κατά τις μετακινήσεις του, υποστηριζόμενος από φιλικές του ομάδες, οι οποίες κάνουν κατόπτευση του χώρου όταν ο καταζητούμενος τρομοκράτης βγαίνει από το κρησφύγετό του.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που είχαν την εν λόγω πληροφορία για τις συχνές επισκέψεις Ξηρού στο κατάστημα άρχισαν να το παρακολουθούν, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν πως πράγματι άνθρωποι που κατά το παρελθόν είχαν κάποια σχέση με τα αδέρφια Ξηρού επισκέπτονταν το σουβλατζίδικο, όπως και νεαροί για τους οποίους υπάρχουν υποψίες πως έχουν σχέση με ένοπλες οργανώσεις, ακόμα και με την ομάδα των ανθρώπων που βοηθά τον δραπέτη να κρύβεται.

Ο Ξηρός πάντως φαίνεται πως κατάλαβε το "καραούλι" της Αντιτρομοκρατικής και δεν ξαναπάτησε το πόδι του σε αυτό το κατάστημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο πιστολέρο της 17Ν είναι πλέον εμφανώς αδυνατισμένος, έχει αφήσει μούσι (σε στιλ παπά), ενώ τα μαλλιά του έχουν μακρύνει και τα πιάνει κότσο, όταν φοράει τα ράσα και το καλυμμαύκι.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...