Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η Μίκα Ιατρίδη

Οξύ πρόβλημα αντιμετωπίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που βαίνει διαρκώς μειούμενη. ΗΜίκα Ιατρίδη, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της.


Η κ. Ιατρίδη ήταν δυσσαρεστημένη το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους χειρισμούς που έγιναν από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Στην επιστολή της προς τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ σημειώνει ότι το κόμμα έχει χάσει τον προσανατολισμό του και το μήνυμα προς του πολίτες, πριν τις εκλογές, ήταν δεν ήταν σαφές, καθώς -όπως λέει- "δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά".

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ αναφέρουν ότι η κίνηση της κ. Ιατρίδη αποδίδεται στις πιέσεις που δέχεται από τους ψηφοφόρους της στα Δωδεκάνησα να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία.

Η αποχώρηση της κ. Ιατρίδη έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Καπερνάρου.

Πλέον η ΚΟ των ΑΝΕΛ αριθμεί 13 μέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ και αναμένονται οι τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και των βουλευτών.

Η επιστολή της Μ. Ιατρίδη προς τον Π. Καμμένο:

Προς: Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων
κ. Πάνο Καμμένο

ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη
Βουλευτής Δωδεκανήσου
Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...