Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ

Απίστευτο περιστατικό έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Άνδρας της ασφάλειας του κτιρίου, πήγε κατόπιν εντολής να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα της ΕΡΤ (οι άνθρωποι που έχουν αυτοκτονήσει ή έχουν χάσει την ζωή τους, μετά την απόλυσή τους).


Ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης, του είπε να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω.

Τα αίματα άναψαν και ο σεκιουριτάς, ο οποίος είχε φαλτσέτα πάνω του για να κατεβάσει τη σημαία, τον μαχαίρωσε στο χέρι και στην παλάμη.

Στο σημείο έσπευσαν γιατροί και άνδρες της ομάδας Δέλτα. Ο σεκιουριτάς και ο Γ. Κασσιμάτης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γ. Κασιμάτης κατέθεσε μήνυση εναντίου του σεκιουριτά. Μήνυση εναντίου του γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ για εξύβριση, κατέθεσε ο διευθυντής προσωπικού της ΝΕΡΙΤ.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...