Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Αυθαίρετη τροποποίηση στην ασφάλιση πρατηριούχων υγρών καυσίμων

Ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο, την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).


Η επιστολή αφορά στην τροποποίηση του Καταστατικού του «Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καύσιμων» («ΤΕΑΠΥΚ») του ΟΑΕΕ (A.N. 1606/1939).

Με την προαναφερόμενη τροποποίηση και δεδομένου ότι στη διαμόρφωση των αποθεματικών του Ταμείου δεν έχει συμβάλλει ποτέ με κανένα τρόπο η Κυβέρνηση σε όλη του την ιστορία, διότι προσπορίζεται από τις καταβολές των πρατηριούχων αποκλειστικά, απαξιώνονται τα ασφαλιστικά δικαιώματα των ασφαλισμένων του κλάδου.

Η επιβολή αυτή των αναξιόπιστων και επισφαλών διαδικασιών είσπραξης εισφορών και αυθαίρετων προϋποθέσεων θεμελίωσης ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οδηγεί με βεβαιότητα στην ακύρωση της κοινωνικής ασφάλισης.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο καταθέτωνΔημήτρης Αναγνωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...