Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας: Παντρεύτηκαν!

Κουμπάρος ο Δημήτρης Γιαννέτος


Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην άλλη άκρη του Αντλαντικού.Το ζευγάρι, που μετράει επτά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε στο Λος Άντζελες με κουμπάρο τον γνωστό make-up artist Δημήτρη Γιαννέτο.Την χαρμόσυνη είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η ευτυχισμένη νυφούλα και γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία τους γράφοντας το εξής μήνυμα: Σήμερα ήταν η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας....26/6/2014.

Ο κουμπάρος Δημήτρης Γιαννέτος, με τη σειρά του πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό την ίδια φωτογραφία και σχολίασε: «Τόσο χαρούμενος για σας να ζήσετε μια υπέροχη ζωή όπως την έχετε ονειρευτεί σας αγαπάω πολύ καινούργια μου οικογένεια! Ο κουμπάρος».

Να ζήσουν!

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...