Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Πατρινή στέλνει στο εδώλιο… τον γυναικολόγο τηςΣτις δικαστικές αίθουσες, όπως φαίνεται, θα λύσουν τη διαφορά τους μία γυναίκα και ο μέχρι πρότινος γυναικολόγος της, καθώς η πρώτη τον καταγγέλλει ότι... δεν αντελήφθη πως ήταν έγκυος! 
Τι ακριβώς ισχυρίζεται; Ότι πριν από δέκα περίπου μήνες η ίδια τον επισκέφθηκε για να του παραπονεθεί πως αισθανόταν έντονη αδιαθεσία. Ο γιατρός γνώριζε πως εκείνη ελάμβανε αντισυλληπτικά χάπια. Την ρώτησε αν είχε πάρει πριν από κάποια σεξουαλική της επαφή και εκείνη δήλωσε πως δεν ήταν 100% σίγουρη. Παρ' όλα αυτά, δεν έγινε καμία εξέταση για να διαπιστωθεί εάν όντως ήταν έγκυος ή όχι. Αντιθέτως, και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, ο επιστήμονας φίλος της, της είπε να μην ανησυχεί και πως δεν θα ήταν τίποτε άλλο πέρα από κάποια γυναικολογική διαταραχή στον οργανισμό της. Έτσι, άρχισε να την βάζει σε ειδική θεραπεία για να την κάνει καλά! Και η γυναίκα ελάμβανε διάφορα χάπια για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντί όμως να γιατρεύεται η κατάστασή της χειροτέρευε ενώ παρατηρούσε ότι αύξαναν τα κιλά της. Όμως ο γιατρός την καθησύχαζε λέγοντάς της πως το πάχος προερχόταν από τις... ορμόνες! Αποτέλεσμα ήταν μετά από κάποιους μήνες και ενώ πλέον η κατάσταση είχε γίνει πολύ χειρότερη απ' ό,τι ήταν στην αρχή, η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται και έντονους πόνους. Γεγονός που την οδήγησε σε έναν... δεύτερο γυναικολόγο. Ο οποίος με τη σειρά του την ενημέρωσε απλώς πως βρισκόταν στον... 5ο μήνα της κύησης! Η γυναίκα «έπεσε» από τα σύννεφα μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβαινε. Τώρα όμως είναι αποφασισμένη να εκθέσει τον πρώην γυναικολόγο της στέλνοντάς τον στην δικαιοσύνη. Και μένει να δούμε την εξέλιξη...

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...