Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Ζημιές σε σπίτια στην Κορινθία - Σε εξέλιξη η πυρκαγιά και στη Μαλεσίνα

Στο Γαλατάκι Κορινθίας ενας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και υπέστησαν ζημιές τρία σπίτια - Στη μάχη με τις φλόγες στη Φθιώτιδα 44 πυροσβέστες με 18 οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη - Σε ύφεση η φωτιά στον Αγιόκαμπο

Μάχες με τις φλόγες δίνουν τις τελευταίες ώρες πυροσβέστες σε Μαλαισίνα και Κορινθία, δύο μεγάλες πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σε ύφεση βρίσκεται το μέτωπο στον Αγιόκαμπο της Λάρισας.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη για την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Μάζι στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 44 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 13 άτομα πεζοπόρο και τέσσερα αεροσκάφη, που θα παραμείνουν στο σημείο όλη τη νύχτα.

Ωστόσο, μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει και η φωτιά στο Γαλατάκι Κορινθίαςόπου σύμφωνα με την πυροσβεστική υπέστησαν ζημιές δύο με τρία σπίτια, ενώ ενας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Στο σημείο παραμένουν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς αν και αυτή την ώρα δεν απειλούνται πλέον σπίτια, η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη.


Φωτογραφία από το larisanew.gr

Νωρίτερα, κοντά σε σπίτια έφθασε και η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη 1 το μεσημέρι σε δασική έκταση στον Αγιόκαμπο της Λάρισας, η οποία όμως βρίσκεται πλέον σε ύφεση και δεν απειλεί τον οικισμό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά προκάλεσε μικρές ζημίες σε δύο μη κατοικήσιμα σπίτια.


Φωτογραφία από το larisanew.gr

Όμως, εκτός από τα πύρινα μέτωπα σε Μαλεσίνα, Λάρισα και Κόρινθο, οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν από το πρωί και μία πυρκαγιά που ξέσπασε σε χωματερή στη Τζια.

Στο σημείο επιχειρούν ένα όχημα του Δήμου και ένα της Πυροσβεστικής.


Φωτογραφία από το larisanew.gr


Φωτογραφία από το larisanew.gr


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...