Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Η καλλονή αστυνομικός που θυροκόλλησε το κλείσιμο της Ολομέλειας -Είχε κλέψει την καρδιά και του Αντώνη Σαμαρά

Η πανέμορφη κοκκινομάλλα αστυνομικός της Βουλής, μαζί με έναν συνάδελφό της, θυροκόλλησε σήμερα την απόφαση για το κλείσιμο της Ολομέλειας και για πρώτη φορά την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.Η κοκκινομάλλα αστυνομικός της Βουλής, που είναι από τη Βόρεια Ελλάδα και ακούει στο όνομα Νικολέττα, συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα και μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε τραβήξει και την προσοχή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ηταν στις αρχές Μαΐου όταν ο κ. Σαμαράς είχε βρεθεί στη Βουλή για τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ. Φεύγοντας είχε πέσει πάνω στην αστυνομικό και γυρνώντας προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη φέρεται να του είχε πει: «Βλέπω, έχεις ωραίες παρουσίες στη Βουλή». Μάλιστα, τότε ο πρωθυπουργός φέρεται να είχε απευθυνθεί και στην ίδια την αστυνομικό λέγοντάς της «θα σε πάρουμε στο Μέγαρο Μαξίμου» με την ίδια να σχολιάζει λίγο αργότερα στους δημοσιογράφους, οι οποίοι και την ρώτησαν τι προτιμά να μείνει σε αυτόν τον πρόεδρο, εννοώντας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕΦωτογραφίες: Parapolitika.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...