Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Αλλού το άψυχο κορμί του, αλλού το κεφάλι του - Φρίκη στη Λάρισα: Άντρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος στον σταθμό του ΟΣΕ

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε πρώτος υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι που ασχολείται με τη φύλαξη του σταθμού, γύρω στις 22:40 το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση τρένου για το Βόλο - Μελετάται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας


Νεκρός κάτω από τις ράγες τρένου μέσα στο σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα, βρέθηκε αργά χθες τη νύχτα άγνωστος άντρας, ηλικίας 60-65 ετών. Το άψυχο κορμί του βρίσκονταν στην 3η γραμμή -που χρησιμοποιείται κυρίως για τα τρένα που πηγαινοέρχονται στο Βόλο- ενώ σε κοντινή απόσταση, βρέθηκε το κεφάλι του που, προφανώς, είχε αποκοπεί από τον τροχό του τρένου. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε πρώτος υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι που ασχολείται με τη φύλαξη του σταθμού, γύρω στις 22:40 το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση τρένου για το Βόλο.

Όπως αναφέρει το eleftheria.gr, το θύμα- που μάλλον είναι αλλοδαπός- ήταν κρυμμένο κάτω από το τρένο και μόλις αυτό ξεκίνησε για τον προορισμό του, έπεσε πάνω στις ράγες, με αποτέλεσμα τον αποκεφαλισμό του. Ηταν σαν μια καλά μελετημένη άσκηση αυτοκτονίας, έλεγε έμπειρο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς πάντως να αποκλείει κάθε άλλη εκδοχή για το τραγικό περιστατικό...Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, την ΕΛ.ΑΣ. και τον ΟΣΕ, ενώ επί τόπου έσπευσαν ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, στελέχη του ΟΣΕ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το πτώμα. Μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάντως, ο χώρος είχε αποκλειστεί και οι υπεύθυνοι περίμεναν ιατροδικαστή.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...