Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Εξιτήριο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το Ιπποκράτειο – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Καθαρές» ήταν όλες οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος εισήχθη τα ξημερώματα στο Ιπποκράτειο με ενοχλήσεις στο στομάχι.


Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφει ο καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο κλινικός και παρακλινικός έλεγχος στον οποίο υπεβλήθη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έδειξε κάτι παθολογικό.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από το γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...