Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Περίεργο συμβάν στην Ισπανία! Γεννήθηκαν πράσινα κουταβάκια!

Έκπληκτη έμεινε η Alda Vallelado Molina στην Ισπανία όταν διαπίστωσε πως δύο από τα κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα τους είχαν πράσινο τρίχωμα!


"Δεν μπορούσα να το πιστέψω μόλις τα είδα. Θεώρησα αρχικά ότι τα κουτάβια ήταν βρώμικα και προσπάθησα να τα καθαρίσω, αλλά το χρώμα δεν έφευγε και συνειδητοποίησα πως αυτό ήταν το τρίχωμα τους!"

Ονόμασε τα κουτάβια “Hulk” επηρεασμένη απ’ τον σχετικό ήρωα κόμικ, όπως διαβάζουμε στο petfriends.gr.

Τα πράσινα κουταβάκια ήταν μικρότερα απ’ το φυσιολογικό και πιο αδύναμα. Δυστυχώς το θηλυκό δεν κατάφερε να επιβιώσει, ενώ το αρσενικό επέζησε αλλά εξακολουθεί να είναι αδύναμο.

Αν και ο απίστευτος χρωματισμός είναι μυστήριο τόσο στην Alda όσο και στον κτηνίατρο της, το πιο πιθανό είναι να προκλήθηκε απ’ την χολοπρασίνη, μια χημική ουσία που βρέθηκε στον πλακούντα της μητέρας τους. Ο παράδοξος χρωματισμός θα φύγει με το πέρασμα των ημερών.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε καταγραφεί και στην Αγγλία το 2012 όταν ένα λαμπραντοράκι είχε γεννηθεί με πράσινο τρίχωμα το οποίο εξαλείφθηκε μετά από 10 ημέρες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...