Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Κατήγγειλε αδιαφάνεια και... βρήκε το μπελά της!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό!


Υπάλληλος στην καθαριότητα του Δήμου Σύρου θέλησε να καταγγείλει περιπτώσεις αδιαφάνειας στην υπηρεσία της και... βρήκε το μπελά της!

Τιμωρήθηκε με μείωση του μισθού της κατά 50% , ενώ της ασκήθηκαν πειθαρχικές κυρώσεις για "κριτική των πράξεων της προϊσταμένης Αρχής" από τα ίδια τα πρόσωπα εναντίον των οποίων στρεφόταν η υπάλληλος.

Σύμφωνα με την «Διεθνή Διαφάνεια – Ελλάς», η γυναίκα κατήγγειλε τον Σεπτέμβριο του 2013στην υπηρεσίας της φαινόμενα αδιαφάνειας του Δήμου Σύρου, χωρίς ωστόσο να λάβει ικανοποιητική ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα, η υπάλληλος είχε προσφύγει στις αρμόδιες Αρχές και είχε καταγγείλει συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται να υπέπεσαν σε παράτυπες διαδικασίες στον δήμο.

Οι διαδικασίες αφορούν μεταξύ άλλων σε μη ανάρτηση αποφάσεων του δήμου στη «Διαύγεια», στηχορήγηση διαφορετικών πιστοποιητικών με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου και την ίδια ημερομηνία, παράβαση καθήκοντος, άνιση μεταχείριση εργαζομένων κλπ.

Μετά την καταγγελία, αντί να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος από τις αρμόδιες Αρχές, η γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με τέσσερις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί, για τις οποίες βέβαια έχει υποβάλει ενστάσεις.
Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...