Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Κύπρος: Ζευγάρι έκανε σεξ στο... πεζοδρόμιο

Μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στη γειτονιά - Ενδεχομένως το ζευγάρι να είναι ανήλικο - Αναζητούνται από την αστυνομία


Νεαρό ζευγάρι έκανε σεξ στο πεζοδρόμιο και μάλιστα τη στιγμή που δεκάδες γείτονες βρίσκονταν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους στη Λευκωσία. Οι γείτονες έκαναν καταγγελία στην αστυνομία αφού τη συγκεκριμένη ώρα βρισκόντουσαν στο δρόμο ανήλικα παιδιά τα οποία έπαιζαν στη γειτονιά. Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη, στις 7:30 το απόγευμα.

Το ζευγάρι -που ενδεχομένως να είναι ανήλικο- διασκέδαζε στο σπίτι με φίλους και κάποια στιγμή η κοπέλα ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο και χωρίς να βγάλει τα ρούχα της ήρθε σε επαφή με τον νεαρό. Όταν έγιναν παρατηρήσεις από τους γείτονες απάντησαν ότι δεν έκαναν τίποτα και απέδωσαν το περιστατικό σε αστείο.

Η αστυνομία που έφτασε αργότερα δεν εντόπισε το ζευγάρι και τους αναζητεί για να διαπιστωθεί αν όντως ήταν ανήλικοι.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...