Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Στην Έξω Παναγίτσα Εύβοια: Το στριπτίζ βάφτηκε με αίμα

Μετά από παρεξήγηση και άγριο καυγά, ένας Αλβανός μαχαίρωσε δύο άτομα ηλικίας 44 και 50 ετών


Χύθηκε αίμα σε γνωστό νυχτερινό club, στην Έξω Παναγίτσα. Μετά από παρεξήγηση και άγριο καυγά, ένας Αλβανός μαχαίρωσε δύο άτομα ηλικίας 44 και 50 ετών αντίστοιχα, τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Το αιματηρό επεισόδιο, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (08-06-2014) κατά την διάρκεια του show στο νυχτερινό club. Σύμφωνα με το eviazoom, μετά από παρεξήγηση και άγριο καυγά, ένας Αλβανός έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε τους δύο άνδρες στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία. Οι δύο τραυματίες βγήκαν αιμόφυρτοι από το club, με τις κηλίδες αίματος να βρίσκονται μέχρι το αυτοκίνητό τους, που προσπάθησαν να πάρουν χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα διασκέδαζαν παρέα και ήρθαν αρχικά στα χέρια με τον Αλβανό, για άγνωστη αιτία. 

Πηγή: eviazoom.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...