Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Μαθήτρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε εξεταστικό κέντρο -Λύγισε κάτω από το άγχος των Πανελλαδικών

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά που αποκαλύπτουν με τον πιο δραματικό τρόπο το δυσβάσταχτο άγχος που νιώθουν στους ώμους τους οι μαθητές κατά την περίοδο των Πανελλαδικών εξετάσεων. 


Την Τρίτη στο Ηράκλειο, μία μαθήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λυγίζοντας κάτω από αυτό το βάρος.

Η 18χρονη πήρε χάπια μέσα σε εξεταστικό κέντρο, καθώς όπως είπε την κατέβαλε το στρες των εξετάσεων. Η μαθήτρια ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, αλλά όταν καθυστέρησε να επιστρέψει οι καθηγητές ανησύχησαν. Εσπευσαν λοιπόν στην τουαλέτα, όπου βρήκαν την κοπέλα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οπως διαπιστώθηκε, η μαθήτρια είχε καταναλώσει μεγάλο αριθμό αναλγητικών χαπιών και η απόπειρα αποδίδεται από την ίδια στο στρες των εξετάσεων.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...