Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Πήγαν να κατασχέσουν τα ψάρια από την ιχθυοκαλλιέργεια "ΔΙΑΣ", αλλά οι εργαζόμενοι ήταν εκεί

Στο πλευρό τους και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος...Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε μια προμηθεύτρια εταιρία στους εργαζόμενους της εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειες "ΔΙΑΣ" , στην Ανατολική Φθιώτιδα.

Όπως είπαν οι εργαζόμενοι την ίδια στιγμή που γίνονται ύστατες προσπάθειες για να σωθεί η επιχείρηση πριν βάλει λουκέτο και μείνουν εκατοντάδες οικογενειάρχες στο δρόμο, κάποιοι προσπαθούν να κάνουν κατασχέσεις και μάλιστα με τρόπους και μεθόδους που δεν βοηθούν την εξεύρεση λύσης για να σωθεί η εταιρία από το χείλος του γκρεμού.

Η οφειλή προς την προμηθεύτρια εταιρία ήταν 140.000€, ενώ η κατάσχεση του ζωικού κεφαλαίου που ήταν στα κλουβιά άγγιζε τα 3 εκατ. ευρώ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και ερωτηματικά.

Την ίδια ώρα όπως γράφει και το capital.gr υπάρχει φως στον ορίζοντα και έστω τελευταία στιγμή μπορεί να σωθεί η εταιρία

Δείτε στο βίντεο τι είπαν ο Δήμαρχος και οι εργαζόμενοι, όταν πήγε το καράβι το πρωί στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην παραλία της Πελασγίας για να κάνει την κατάσχεση, η οποία προσωρινά τουλάχιστον δεν έγινε.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...