Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Αναστολή λειτουργίας του Λιμενικού Σταθμού Μαρμαρίου

Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, το με ημερομηνία 17-06-2014, έγγραφο του Δήμου Καρύστου προς τον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας. Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 81 αποφασίστηκε η κατάργηση του Λιμενικού Σταθμού Μαρμαρίου.


 Η κατάργηση των εν λόγω υπηρεσιών, θα δημιουργήσει πρόβλημα στον μεγάλο αριθμό αλιέων της περιοχής, στη μετακίνηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Καρύστου και του μεγάλου αριθμού επιβατικού κοινού καθώς πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια με Ραφήνα. 

Επίσης στην αρμοδιότητα του λιμενικού σταθμού περιλαμβάνεται και η άσκηση ανακριτικών αρμοδιοτήτων σχετικά με αδικήματα που τελούνται στην περιφέρεια του λιμενικού σταθμού.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο καταθέτων Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...