Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Σωροί σκουπιδιών και βρώμικες τουαλέτες έβαλαν λουκέτο στη Φιλοσοφική - Συμβολική αναστολή με απόφαση του Πρύτανη

Σε συμβολική αναστολή του αναστολή του εκπαιδευτικού έργου της προχωρά από σήμερα η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας.


Μάλιστα στην ανακοίνωση της η Κοσμητεία προς τον Πρύτανη για εξεύρεση τρόπων άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος για την αποκατάσταση της καθαριότητας στους χώρους της Σχολής, όπως και το αίτημα για την άμεση σύγκληση της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου.

Ο πρύτανης του Καποδιστρίου Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, μιλώντας το πρωί στο Mega, ανέφερε ότι η εικόνα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών είναι «σωροί σκουπιδιών και βρώμικες τουαλέτες».

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Εδώ και αρκετό καιρό δεν καθαρίζεται το πανεπιστήμιο», τόνισε ο κ. Πελεγρίνης

«Το πανεπιστήμιο είναι ο σκουπιδότοπος της Πολιτείας», πρόσθεσε ο πρύτανης και ζήτησε να προχωρήσει άμεσα ο διαγωνισμός για να καθαριστούν οι χώροι της Σχολής.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...