Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Ανάστατη απόψε η Πυροσβεστική στην Ιστιαία - Δύο φωτιές μέσα σε μισή ώρα στην οδό Κριεζώτου

Ανάστατη ήταν απόψε το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ιστιαία από δύο περιστατικά φωτιά κοντά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης λίγο μετά τις 11.00. Συγκεκριμένα η πρώτη κλήση έγινε για φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Κριεζώτου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα και ένα περιπολικό της αστυνομίας και κατέσβεσαν αμέσως τη φωτιά, η οποίο όμως κατάστρεψε ολοσχερώς τον κάδο.
Λίγο όμως αργότερα η πυροσβεστική χρειάστηκε να βρεθεί πάλι στο ίδιο σημείο αφού αυτή τη φορά υπήρξε εστία φωτιάς σε εγκαταλεληένο σπίτι στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου είχε συμβεί το προηγούμενο περιστατικό. Ο εν λόγω χώρος είναι, όπως είπαν οι περίοικοι εστία μόλυνσης και αρκετά επικίνδυνο σημείο να αρπάξει φωτιά αφού μέσα υπάρχουν αρκετά σκουπίδια. 
Δύο οχήματα και πάλι βρέθηκαν στο σημείο και η κατάσβεση ήταν άμεση. Τα αίτια και των δύο περιστατικών ερευνώνται από την Π.Υ. Ιστιαίας και το οικείο αστυνομικό τμήμα. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...