Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Έλενα Ράπτη: «Όταν είδα τις φωτογραφίες, ένιωσα άσχημα, ντράπηκα»

Για την έκταση που πήρε η προσωπική της ζωή και τις φωτογραφίες της σε τρυφερά στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας -χωρίς ωστόσο να


αναφέρει ανοιχτά το όνομα του συντρόφου της-, αλλά και για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί μίλησε η Έλενα Ράπτη στην εκπομπή «Όλα Καλά», το απόγευμα της Δευτέρας.

«Νιώθω στριμωγμένη, νιώθω περιορισμένη. Ενώ στην αρχή ήθελα να το ζήσω πιο ελευθέρα και πραγματικά δημόσια σπάνια είμαι διαχυτική. Πάντα φροντίζω να είμαι όπως πρέπει να είμαι, σεβόμενη τον χώρο που κινούμαι, κάποιες φορές που ένιωσα ότι δεν υπήρχε κόσμος και υπήρξα λίγο πιο διαχυτική χωρίς να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει μια ψυχή κάπου κρυμμένη, το έκανα και μετά ένιωσα πρώτη εγώ άβολα όταν είδα τις φωτογραφίες. Ένιωσα άσχημα ντράπηκα. Γιατί όταν είμαστε μόνοι μας και νιώθουμε ότι έχουμε μια στιγμή δική μας και δε μας βλέπει κανείς, θα κάναμε κάτι κακό αλλά είμαστε λίγο πιο διαχυτικοί», είπε η βουλευτής Θεσσαλονίκης στην τηλεοπτική εκπομπή.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...