Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο μαθήτρια από πτώση δέντρου

Καταπλακώθηκε 15χρονη από δέντρο που έπεσε  Λίγα λεπτά πριν από τις 8.00 χθες το βράδυ αναστατώθηκε το κέντρο της Καλαμάτας, όταν μεγάλο δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε μια 15χρονη, η οποία καθόταν σε ένα παγκάκι στην Πλατεία Ελευθερίας. Το ευτύχημα είναι ότι δε χτύπησε κανείς άλλος, αν και στην παιδική χαρά έπαιζαν πολλά παιδιά εκείνη την ώρα. 
Όπως δήλωσαν αγανακτισμένοι οι γείτονες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού πριν από μερικές μέρες συνεργείο του Δήμου είχε κόψει ένα δέντρο, που επίσης είχε πέσει.

 Όταν, δε, ζήτησαν να αφαιρεθεί κι αυτό, δεν πήραν καμία απάντηση. Η 15χρονη, που σοκαρίστηκε από το γεγονός, διακομίστηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.  


 Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...