Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Πόσοι κάνουν σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου;

Μπορεί να θεωρείται προφανές τι κάνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους οι νεόνυμφοι αλλά δεν είναι.


Ελάχιστοι καταφέρνουν να έχουν ερωτικές επαφές την πρώτη βραδυά αφού οι νεόνυμφοι είτε είναι κουρασμένοι είτε καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ενώ δεν λείπουν και τα καυγαδάκια!

Σχετική δημοσκόπηση της εταιρείας «Voucher Codes Pro», στην οποία συμμετείχαν 2.138 άνθρωποι που παντρεύτηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι από τους μισούς κάθε άλλο παρά σεξ έκαναν!

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του γκάλοπ, ένα ποσοστό που αγγίζει το 24% δήλωσε ότι ο… στόχος δεν επιτεύχθη επειδή ο γαμπρός ήταν πολύ μεθυσμένος. Παράλληλα, το 16% ομολόγησε ότι ναι μεν βρέθηκαν στο κρεβάτι αλλά η νύφη ήταν πολύ κουρασμένη και την πήρε στην αγκαλιά του ο Μορφέας.

Επίσης το 13% παραδέχτηκε ότι ο γαμπρός δεν κατάφερε τελικά να ..σκοράρει επειδή η νύφη ήταν πολύ μεθυσμένη!

Από την άλλη ένα ποσοστό που άγγιζε το 11% ανέφερε ότι έπρεπε να φροντίσουν τα παιδιά τους, ενώ το 9% παραδέχτηκε ότι είχε με την σύντροφό του ένα μικρό καβγά λίγο πριν από το Μυστήριο.

Ωστόσο ένα ποσοστό που άγγιζε το 9% δήλωσε πως δεν είχε ερωτικές περιπτύξεις την πρώτη νύχτα του γάμου τους καθώς έπρεπε να ετοιμαστούν για το ταξίδι του μέλιτος. Μόλις το 7% είπε ότι διασκέδαζαν μέχρι πρωίας με τους καλεσμένους τους και έτσι δεν προχώρησαν σε στενές επαφές τρίτου τύπου.

Πάντως ενδεικτικό το πως περνούν τα ζευγάρια την πρώτη νύχτα του γάμου τους είναι ότι ένα ποσοστό που άγγιζε το 4% δήλωσε ότι ο γαμπρός αποκοιμήθηκε από την κούραση άπρακτος, ενώ άλλο ένα 4% ομολόγησε ότι κανένας από τους δύο νεόνυμφους δεν είχε διάθεση για σεξ!

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...