Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο, το υπόμνημα της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, σχετικό με την αυθαίρετη υπαγωγή των ειδικοτήτων Τεχνικών Βιομηχανίας Κινηματογράφου-Τηλεόρασης στο ρυθμιστικό πεδίο του ν. 3919/2011.

Το Σωματείο επισημαίνει, πως με το αρ. 2 του ν. 3919/2011 με το οποίο εξειδικεύονται και καταργούνται οι επαγγελματικοί περιορισμοί, ουσιαστικά υποβαθμίζονται ανεπίτρεπτα οι διαδικασίες παραγωγής Τέχνης, απαξιώνοντας τους σχετικούς τίτλους σπουδών των Τεχνικών Βιομηχανίας Κινηματογράφου, καταργώντας τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και μετατρέποντάς τους κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ανειδίκευτους εργάτες.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο καταθέτων βουλευτής

Δημήτρης Αναγνωστάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...