Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Στο νοσοκομείο διασώστρια του ΕΚΑΒ. Της επιτέθηκε σκυλί θύματος τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πρέβεζα. Σκύλος, το αφεντικό του οποίου είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, επιτέθηκε σε διασώστρια του ΕΚΑΒ που επιχείρησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες


Στο νοσοκομείο κατάληξε μία διασώστρια του ΕΚΑΒ, η οποία επιχείρησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε θύμα τροχαίου αλλά υπολόγιζε χωρίς τον σκύλο του. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (30/06) στην περιοχή του Νεοχωρίου Πρέβεζας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε να συνδράμει σε τραυματισμό πεζού, που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Επρόκειτο για έναν άνδρα, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Μετά από λίγα λεπτά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, με την διασώστρια να πλησιάζει τον τραυματία.


Ο σκύλος όμως όταν αντιλήφθηκε ότι ένα άγνωστο άτομο πλησιάζει το αφεντικό του και προφανώς αναστατωμένος απ' όσα είχαν προηγηθεί, επιτέθηκε στη διασώστρια και την δάγκωσε στο πόδι. Ο οδηγός του ασθενοφόρου, αφού κάλεσε δεύτερο όχημα του ΕΚΑΒ, έσπευσε να βοηθήσει τη συνάδελφό του, βλέποντας παράλληλα τον τραυματία του τροχαίου να αποχωρεί από το σημείο.

Η διασώστρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο ενώ εκεί μετέβη τελικά και το θύμα του τροχαίου, με ιδιωτικό όχημα.

Πηγή: news247.gr με πληροφορίες από pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...