Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού γνωστοποιεί στους κατοίκους του Δήμου ότι από Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 θα αρχίσει η υποβολή αιτήσεων επανεγγραφής και εγγραφής νηπίων μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, για τη περίοδο 2014 -2015.


Για πληροφορίες, παραλαβή εντύπων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αιτήσεων εγγραφής ή επαναγγραφής καθώς επίσης και για κατάθεση των αιτήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια υπάλληλο κα.Δήμκου Μαρία που βρίσκετε στο Δημαρχείο Ιστιαίας, στο χώρο του ΚΕΠ και ώρες 10:00π.μ. έως 12:00μ.μ.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν ή επανεγγράψουν τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό Λ.Αιδηψού μπορούν να παραλάβουν τα έντυπα και από τον εκεί Παιδικό Σταθμό για διευκόλυνση τους αλλά η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά και μόνο στην Ιστιαία.

Στους Παιδικούς Σταθμούς εγγράφονται τα παιδιά των εργαζόμενων γονέων.

Όλα τα νήπια την 1η Σεπτεμβρίου 2014 θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 2,5 χρόνια.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...