Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Φρενίτιδα για την θέση του Θεοχάρη: Εκατοντάδες υποψήφιοι, ποιοι είναι φαβορί

Εκατοντάδες υποψήφιοι έχουν καταθέσει αίτηση για να κερδίσουν την θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και να διαδεχτούν τον Χάρη Θεοχάρη.


Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την θέση του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων λήγει την Κυριακή 15 Ιουνίου και ήδη έχουν σταλεί δεκάδες βιογραφικά ενώ η επιλογή του διαδόχου του Χάρη Θεοχάρη θα έχει γίνει έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, φαβορί για την θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων είναι ο Στέλιος Κουτνάζης που είναι ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη και ο Χάτης Τσαβδάρης που είναι γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Παράλληλα, η Κομισιόν και το ΔΝΤ που είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την απομάκρυνση του Χάρη Θεοχάρη, παρακολουθούν την διαδικασία επιλογής του νέου προσώπου και σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους, έχουν διαμηνύσει στην κυβέρνηση ότι δεν θα επιθυμούσαν ο διάδοχος να είναι πολιτικό πρόσωπο.

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...