Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Απίστευτο ατύχημα: Το πέος του “εγκλωβίστηκε” σε σωλήνα!

Ούτε... επίτηδες δεν θα μπορούσε να καταφέρει κάποιος, αυτό που συνέβη στον Λίαν Τιεν! Το πέος του 61χρονου άνδρα “εγκλωβίστηκε” σε σωλήνα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.


Η δικαιολογία του ήταν ότι, λόγω της ζέστης, έβαφε το σπίτι του γυμνός, κάποια στιγμή παραπάτησε και το πέος του μπήκε μέσα στον σωλήνα αλλά μετά... δεν έβγαινε!

Ο 61χρονος έμεινε σε αυτήν την κατάσταση για δυο ολόκληρες ημέρες, καθώς -όπως ισχυρίστηκε- κανείς δεν θα πίστευε πώς το έπαθε. Ωστόσο, αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει σε γιατρό, διότι ανέβασε πυρετό.

Όπως αναφέρει ο γιατρός Ντεουέι Γιουάν: “Το μέλος του είχε μπει τόσο βαθιά που δεν μπορούσε να κάνουμε κάτι. Έπρεπε να έρθει η Πυροσβεστική...”.

Έτσι κι έγινε. Οι πυροσβέστες έκοψαν τον σωλήνα και ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...