Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Ο Συμεών Κεδίκογλου για την Τράπεζα Θεμάτων

Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου σε δήλωσή του για την Τράπεζα Θεμάτων αναφέρει: 


"Η Τράπεζα Θεμάτων είναι ένας σωστός θεσμός. Οι μόνες ενστάσεις αφορούσαν τη σωστή εφαρμογή του από την πρώτη χρονιά. Η χρυσή τομή θα ήταν να εφαρμοστεί πιλοτικά, ώστε του χρόνου να είμαστε πανέτοιμοι και να μην υπάρχουν ζητήματα, που τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτό είχα επισημάνει και σε συνέντευξή μου στην εφημερίδα «Έθνος» στις 14/1, όπου χαρακτηριστικά ανέφερα: «Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω τράπεζας θεμάτων πιλοτικά μόνο σε κάποια σχολεία όπως πρότυπα, πειραματικά και ορισμένα ιδιωτικά. Για να προχωρήσουμε σε πλήρη ανάπτυξη του συστήματος αυτού απαιτείται χρόνος για να δοκιμαστεί, ώστε να αποφύγουμε τυχόν λάθη».

Την ίδια ημέρα όμως αμέσως μετά το δημοσίευμα με γραπτή δήλωσή του ο τότε υπουργός Παιδείας δήλωσε «Ο Νόμος 4186/13 για το Γενικό Λύκειο, το Επαγγελματικό Λύκειο και τις Δομές Κατάρτισης εφαρμόζεται ήδη και θα εφαρμοστεί πλήρως, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα. Η εφαρμογή του αφορά φυσικά και την τράπεζα θεμάτων και τον Εθνικό Οργανισμό Εξετάσεων», όπως και τελικά έγινε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...