Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Ερέτρια: Πνίγηκε και αναστήθηκε! Ένα απίστευτο περιστατικό με λουόμενο που ανασύρθηκε "νεκρός"!

Όταν σου χρωστάει χρόνια ο Θεός....


Στις 11:45΄ χθες το μεσημέρι σε παραλία της Ερέτριας ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θάλασσα ένας 83χρονος, συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός από Αθήνα, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στην περιοχή.

Όσο κι αν προσπάθησαν να τον βοηθήσουν μήπως και συνέλθει, όταν τον έβγαλαν στην ακτή, δεν τα κατάφεραν.

Ο ηλικιωμένος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για τα περαιτέρω. Οι λιμενικές αρχές κατέγραψαν το συμβάν ως πνιγμό.

Όταν αργά το απόγευμα επικοινώνησαν από το λιμενικό με συγγενή του "νεκρού" για τα διαδικαστικά, έμειναν άναυδοι όταν άκουσαν ότι ο 83χρονος αναστήθηκε, μετά από επίμονες προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους γιατρούς του νοσοκομείου Χαλκίδας.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος που κατάφερε να ξεγελάσει το χάρο, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Έτσι λοιπόν στάλθηκε νέο σήμα από Λιμενικό και Αστυνομία, ότι δεν υπάρχει πνιγμός, αφού ο "νεκρός" αναστήθηκε !!!

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...