Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Βρετανία: Έκλεψε από τον λογαριασμό της ανάπηρης μητέρας της για να παίξει Candy Crash Saga

Εθισμένη φαίνεται πως ήταν η 45χρονη Βρετανίδα Sally-Anne Turner στα on line παιχνίδια και ειδικά στο Candy Crash Saga. '


Χρειάζονταν, όμως, χρήματα για να μπορεί να παίζει συνεχώς. Έτσι, σκέφτηκε να αφαιρεί σταδιακά χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της - του οποίου ήταν διαχειρίστρια. Πρέπει να σημειωθεί πως η μητέρα της ήταν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα παρατήρησε ότι από τον Φεβρουάριο του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 είχαν έλειπαν από τον τραπεζικό λογαριασμό της 1.000 λίρες και όπως ήταν φυσικό υποψιάστηκε την 45χρονη κόρη της, η οποία παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι ήταν εθισμένη με τα on line παιχνίδια και περισσότερο με το Candy Crash Saga. Το δικαστήριο της πόλης Chelmsford, όπου διαμένουν οι δύο γυναίκες, πρότεινε να πληρώσει η 45χρονη το ποσόν πίσω στην μητέρα της, αλλά η ηλικιωμένη δεν αποδέχθηκε την πρόταση του δικαστηρίου.

Ο συνήγορος της κατηγορουμένης δήλωσε ότι η πελάτισσά του έχει μετανιώσει για την πράξη της και αισθάνεται τύψεις, ενώ η ίδια υποστήριξε ότι τώρα πια δεν παίζει με παιχνίδια στο διαδίκτυο. Η γυναίκα δικάστηκε για απάτη και της επιβλήθηκε ένας χρόνος φυλάκιση με αναστολή, ενώ παράλληλα για τρεις μήνες της απαγορεύθηκε η έξοδος από το σπίτι της από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...