Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Ο σοφέρ του Δημάρχου, οι νυχτερινές επισκέψεις στο Δημαρχείο και το… facebook!

Η ιστορία που ακολουθεί μπορεί να μοιάζει απίθανη όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Συνέβη σε δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. 


Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας υπάλληλος του δήμου ο οποίος τελούσε χρέη προσωπικού οδηγού του Δημάρχου. Ο εν λόγω κύριος λόγω της άτυπης θέσης του κατάφερε και πήρε με την άδεια του Δημάρχου αντικλείδι από την είσοδο του Δημαρχείου.

Καθώς περνούσε ο καιρός ο σοφέρ άρχισε να εξοικειώνεται επικίνδυνα με το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θεωρούσε ότι το Δημαρχείο είναι το δεύτερο σπίτι του. Το επισκεπτόταν ακόμη κι όταν δεν βρισκόταν σε αυτό κανένας υπάλληλος. Βλέποντας ότι η στάση του δεν ενοχλούσε κανέναν αποφάσισε να ανοίγει το Δημαρχείο ακόμη και τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Θεωρώντας ότι η πράξη του αποτελούσε κατόρθωμα σκέφτηκε πως θα ήταν καλό να κοκορεύεται για αυτήν στα καφενεία και στις πλατείες.

Το νέο διαδόθηκε και το περιβάλλον του Δημάρχου άρχισε να ανησυχεί μήπως η πρωτοβουλίες του οδηγού προκαλέσουν προβλήματα στη διοικούσα παράταξη. Κάποιοι αντιδήμαρχοι τον κάλεσαν σε άτυπη απολογία. «Για ποιο λόγο ανοίγεις το Δημαρχείο στις 3 τα ξημερώματα» τον ρώτησαν. «Αφού στο σπίτι δεν έχω internet. Πως θα μπω στο facebook;» τους απάντησε.

Στις εκλογές του Μαΐου η διοίκηση του Δήμου άλλαξε. Ο Δήμαρχος θέλοντας να προστατευτεί έστω και την ύστατη ώρα ζήτησε από τον οδηγό να εξαφανίσει όσα αντικλείδια είχε και να σερφάρει στο internet από άλλο χώρο. Στα καφενεία και στις πλατείες ακούγεται ότι ο οδηγός έκοψε τις νυχτερινές επισκέψεις στο Δημαρχείο. Άλλοι πάλι λένε ότι ο σοφέρ πλέον δρα καταδρομικά. Μπαίνει στο δημαρχείο σε ανύποπτο χρόνο, αλλάζει status στο facebook και στη συνέχεια χάνεται στο σκοτάδι.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...