Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

H εκδήλωση “World Music Day” στην Λίμνη Ευβοίας

Για το θερινό ηλιοστάσιο και με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής» καθώς και του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Λίμνη 2014» από 20 έως 22 Ιουνίου, διοργανώνουμε την εκδήλωση “World Music Day” στην Λίμνη Ευβοίας.


Ας συνεισφέρουμε όλοι μαζί : η Γιορτή της Μουσικής δεν θα ήταν τίποτε χωρίς μουσική ! Θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες να παίξει κάποιος μουσική.... για μουσικούς κάθε ηλικίας, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Ζητάμε απλά από τον καθένα να σκεφτεί πως μπορεί να συμμετάσχει και να συνεργαστεί στην Γιορτή της Μουσικής στην Λίμνη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την συμμετοχή σας στην Γιορτή της Μουσικής ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας. Διοργάνωση : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας I.O.X. Τηλ: 2221 085016 - Email: info@ioxalkidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...