Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Απάτησε την Jennifer Lopez με μια τρανσέξουαλ

Άδοξο τέλος στην σχέση της J Lo με τον Casper Smart


Το τέλος της σχέσης μετά από τρία χρόνια, της διάσημης τραγουδίστριας Jennifer Lopez με το «toy boy» της Casper Smart είναι γεγονός.

Ο λόγος είναι πως ο Casper την απάτησε και μάλιστα, με μια τρανσέξουαλ!

Όλα ξεκίνησαν όταν η «πέτρα του σκανδάλου» η Sofie Vissa, ανακοίνωσε δημόσια, πως ο Smart της έκανε ανήθικες προτάσεις μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στο Instagram, μηνύματα που δημοσιεύτηκαν χωρίς λογοκρισία από την ιστοσελίδα «TheDirty.com».

Η Vissa έχει στην κατοχή της και «καυτές» φωτογραφίες του πρώην, πλέον, συντρόφου της Lopez, ενώ όπως δήλωσε και εκείνος έχει στην κατοχή του αρκετές δικές της γυμνές φωτογραφίες.

Ο χωρισμός της J Lo μετά από χρόνια αγάπης και έρωτα με τον αγαπημένο της ήταν αναπόφευκτος και μάλιστα τη στιγμή που ο επικείμενος γάμος τους, φαινόταν να πλησιάζει... 

Η «πέτρα του σκανδάλου» Sofie Vissa

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...