Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Τα "KFC" έδιωξαν τρίχρονη γιατί η εμφάνισή της τρόμαζε τους άλλους πελάτες!

Κατάστημα των «KFC», σύμφωνα με καταγγελία γονέων, έδιωξε από κατάστημά του στην Αμερική ένα τρίχρονο κοριτσάκι, γιατί η εμφάνισή του τρόμαζε τους άλλους πελάτες!


Η μικρή Βικτόρια Γουίλτσερ έχασε το δεξί της μάτι τον περασμένο Απρίλιο, όταν δέχτηκε επίθεση από τρία πίτμπουλ. Πέρα από το μάτι της η τρίχρονη έσπασε το σαγόνι και τη μύτη της, ενώ φέρει ουλές σε όλο της το πρόσωπο.

Η οικογένεια της Βικτόρια έφτιαξε σελίδα στο Facebook όπου ενημερώνει για την ανάρρωση της μικρής και την Πέμπτη δημοσίευσε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έλαβαν όταν πήγαν να γευματίσουν σε κατάστημα των KFC στην περιοχή Τζάκσον.

Η εταιρεία KFC σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, το οποίο το λαμβάνει «πολύ σοβαρά» υπ' όψιν της.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...