Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

O καιρός της Πέμπτης: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη από τη Βόρεια Αφρική

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες με παροδικές νεφώσεις και μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014. Το απόγευμα μεμονωμένες μπόρες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 40 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στις Κυκλάδες να μην ξεπερνάει τους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανοιχτά νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...