Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Ατύχημα σε παιδική χαρά της Κοζάνης - 10χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι

Όταν το παιδί επιχείρησε να κατέβει από την κούνια το σκουριασμένο σίδερο καρφώθηκε στο πόδι του, προκαλώντας βαθύ σκίσιμο αρκετών εκατοστών


Δυο ώρες στο χειρουργείο, έπειτα από βαρύ και βαθύ τραύμα στο πόδι, από σκουριασμενες και παλιές κούνιες, πέρασε την Παρασκευή ένα παιδάκι από την Κοζάνη ηλικίας 10 ετών.

Όπως καταγγέλλουν στο Kozanimedia κάτοικοι της Άνω Κώμης, το παιδί έπαιζε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στην Άνω Κώμη, όταν επιχείρησε να κατέβει από την κούνια. Τότε το σκουριασμένο σίδερο καρφώθηκε στο πόδι του, προκαλώντας βαθύ σκίσιμο αρκετών εκατοστών, με συνέπεια να οδηγηθεί αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Μάλιστα, οι ίδιοι τονίζουν πως λίγο έλειψε να πειραχτεί μέχρι και ο τένοντας.

Συμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, θα πρέπει άμεσα να αλλαχθούν οι εν λόγω κούνιες, καθώς μπορεί να προκληθεί και άλλος τραυματισμός παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...