Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Λέρος: Στα σαγόνια δύο μανιασμένων λυκόσκυλων 15 μηνών κοριτσάκι

Το αγγελούδι μεταφέρθηκε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση


Μαρτυρικές στιγμές βίωσε χθες ένα κοριτσάκι 15 μηνών, το οποίο το πρωί της Τετάρτης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στα σαγόνια δύο αγριεμένων γερμανικών ποιμενικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μανιασμένα ζώα, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια, κατακρεούργησαν το άτυχο μωρό στα γεννητικά όργανα και στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου και εν συνεχεία λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του, αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Κω, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος, και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στο 588 ΤΕ.

Η ζωή του κοριτσιού δε διατρέχει κίνδυνο, αλλά η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στα γεννητικά όργανα και την κοιλιακή χώρα θα είναι η πρώτη μιας σειράς επεμβάσεων για την πλήρη αποκατάσταση των σοβαρότατων τραυμάτων που της προκάλεσε η επίθεση των δύο σκυλιών.

Η κοινωνία της Λέρου είναι ανάστατη με το συγκεκριμένο περιστατικό και όλοι προσεύχονται για το μικρό αγγελούδι.

Πηγή: rodiaki και lerosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...