Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Ηλεία: Πνίγηκε μπροστά στη 17χρονη κόρη του

Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς στην τοπική κοινωνία, πως τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα, «έφυγε» από τη ζωή ένας από τους καλύτερους ανθρώπους, εξαιρετικός οικογενειάρχης και υπάλληλος στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, γραμματέας των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, ήταν σύμφωνα με το ilialive, το ένα από τα δύο θύματα της θάλασσας χθες (13-07-2014). Σε ηλικία 57 ετών έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Αγ. Ηλία, δίπλα στην 17χρονη κόρη του και μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Η οικογένεια όπως συνήθιζε πήγε για μπάνιο στη γνωστή παραλία, όμως ο «αγριεμένος» καιρός είχε «σηκώσει» κύμα, που έμελλε να είναι μοιραίο για τον 57χρονο. Σε δύσκολη θέση βρέθηκε εκτός από τον ίδιο και η κόρη του, με τους λουόμενους να σπεύδουν για βοήθεια.

Όταν έφτασαν και πρόλαβαν να τραβήξουν την κόρη του έξω, εκείνη τους είπε πως κοντά της ήταν και ο πατέρας της. Όταν τον βρήκαν είχε χάσει τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες να επανέλθει με μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση του χαμού του, «πάγωσε» το χωριό του το Χελιδόνι Αρχ. Ολυμπίας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή όπως και τους ανθρώπους του δήμου. Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος ήταν ένα «χρυσό παιδί» όπως έλεγαν εκείνοι που τον γνώριζαν.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...