Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

18 συλλήψεις χθες στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα, για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας, Λιβαδειάς, Χαλκίδας Άμφισσας και Καρπενησίου, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. στη Λαμία, τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. στη Χαλκίδα και του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης Φθιώτιδας, συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Έξι (6) ημεδαποί (τέσσερις στη Χαλκίδα, ένας στην Νέα Λάμψακο Ευβοίας και ένας στη Λιβαδειά), για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, φυτικά αποσπάσματα σπόρων κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και τρίφτης κάνναβης.

Έξι (6) άτομα (δύο στη Λαμία, δύο στη Χαλκίδα, ένα στη Λιβαδειά και ένα στο Καρπενήσι), για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα αναφέρονται οι σημαντικότερες περιπτώσεις:

  • Σε βάρος 41χρονης ημεδαπής ROMA, εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.
  • Σε βάρος 48χρονου ημεδαπού ROMA, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών για κλοπή.
  • σε βάρος 67χρονου ημεδαπού, εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι ενός (21) μηνών και συνολική χρηματική ποινή (2.067) ευρώ, για απάτη.
  • σε βάρος 64χρονου ημεδαπού, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών και χρηματική ποινή (2.300) ευρώ, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.
  • Δύο (2) ημεδαποί στην Υπάτη, κατηγορούμενοι για απάτη και πλαστογραφία. 
  • Δύο (2) άτομα (ένας αλλοδαπός στη Λιβαδειά και ένας ημεδαπός στη Λαμία), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
  • Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν εκατόν εξήντα (160) λαθραία πακέτα τσιγάρων. 
  • Αλλοδαπός στην Άμφισσα, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...