Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Ψηφιακό σήμα από 1η Αυγούστου στις τηλεοράσεις της Εύβοιας

Ολιγοήμερη παράταση πήρε η προγραμματισμένη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή για το νομό Εύβοιας και έτσι από την Παρασκευή 11 Ιουλίου που ήταν να πραγματοποιηθεί, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή 1η Αυγούστου.


Την Παρασκευή 1η Αυγούστου και ώρα 2 π.μ. στην Αττική, θα γίνει ταυτόχρονα εκπομπή ψηφιακού σήματος από Πάρνηθα και Βαθροβούνι για τη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ οι κεραίες ψηφιακού σήματος θα εκπέμπουν από Χαλκίδα, Οκτωνιά, Πράσινο και Στύρα. Αυτό σημαίνει ότι ψηφιακό σήμα θα λαμβάνουν όσες περιοχές λαμβάνουν σήμα από τις αντίστοιχες περιοχές.

Η Digea είναι η εταιρία που έχει συσταθεί από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTΕΝΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR και είναι υπέυθυνη για την προβολή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...