Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Ιδιοκτήτρια και νηπιαγωγός - Πάτρα: Δύο ένοχες για το θάνατο 2χρονου κοριτσιού σε παιδικό σταθμό

Το κοριτσάκι πνίγηκε με το κορδόνι της ζακέτας της στην τσουλήθρα του παιδικού σταθμού

To Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών μετά από μία πολυήμερη διαδικασία έκρινε ένοχες τόσο την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού όσο και τη νηπιαγωγό που είχε την ευθύνη φύλαξης των παιδιών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Το Δικαστήριο επέβαλε και στις δύο κατηγορούμενες την ποινή φυλάκισης των τριών ετών με αναστολή.

Όλα είχαν συμβεί πριν από έξι χρόνια όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι, η μικρή Ηλιάννα γλιστρούσε στην τσουλήθρα του παιδικού σταθμού στα Δεμένικα, όμως το κορδόνι της ζακέτας της πιάστηκε στην τσουλήθρα, δημιουργήθηκε βρόγχος και την έπνιξε.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Μπαράκος, η ποινή που επεβλήθη από το Δικαστήριο είναι μία ηθική δικαίωση για τους γονείς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνει το κενό που τους άφησε η απώλεια της Ηλιάννας.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...