Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Έπιασε καρχαρία 60 κιλών ανοιχτά του Θρακικού Πελάγους

Τα μάτια του έτριβε ψαράς από την Κομοτηνή όταν ένας καρχαρίας 1,5 περίπου μέτρου και βάρους 60 κιλών έπεσε στα δίχτυα του ανοιχτά του Θρακικού Πελάγους.


Ο ίδιος κατάφερε να τον περισυλλέξει και στη συνέχεια να τον εκθέσει σε γνωστό ψαράδικο της περιοχής, όπου έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστος.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί μάλιστα που έσπευσαν να απαθανατίσουν τον καρχαρία φωτογραφίζοντας τον.


Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος καρχαρία που συναντάται στο Αιγαίο και ονομάζεται “σμπρίλιος” και ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος μιας και διαθέτει διπλή σειρά δοντιών και η φόρα τους είναι προς τα μέσα.

Τα ψάρι τεμαχίστηκε και διατέθηκε προς πώληση, ενώ πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τον ψαρά όσο και για τους κατοίκους της περιοχής που είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά ή να το γευτούν.

Πηγή: thrakitoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...