Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Οικογένεια Ιταλών έκανε διακοπές στην Ελλάδα και έφυγε με «σουβενίρ» 70 κ. ηρωίνη -Τους έπιασαν στην Ανκόνα

Απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και επέστρεψαν στη χώρα τους. Το «σουβενίρ» που πήρε όμως μία οικογένεια Ιταλών φεύγοντας κάθε άλλο παρά «αθώο» ήταν, καθώς οι αρχές βρήκαν στο τροχόσπιτό τους 70 κιλά ηρωίνη.


Πρόκειται για ένα ζευγάρι, 44 και 34 ετών, η γυναίκα μάλιστα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, και τα τέσσερα παιδιά τους. Αμέσως μετά από την επιστροφή τους από τις διακοπές στην Ελλάδα συνελήφθησαν μόλις έφτασαν στην Ανκόνα, βγαίνοντας από πλοίο των Μινωικών Γραμμών. Οπως διαπιστώθηκε, το τροχόσπιτό τους ήταν γεμάτο με διαφανή φακελάκια που περιείχαν συνολικά 70 κιλά ηρωίνη.

Το ζευγάρι συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία, αλλά αμφότεροι αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του εισαγγελέα. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά προέρχονται πιθανότατα από το Αφγανιστάν. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν έτοιμο να διαθέσει την ηρωίνη στην αγορά της Γένοβας.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...