Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

«Επανάσταση» για το θρυλικό ημερολόγιο - Μοντέλο 90 κιλών στις σελίδες του ημερολογίου Pirelli

Χυμώδης και εκρηκτική η Κάντις Χάφιν σπάει το στερεότυπο του πολύ αδύνατου μοντέλου


Αντριάνα Λίμα, Ιζαμπέλι Φοντάνα, Ράκελ Ζίμερμαν, Ναταλία Βοντιάνοβα και οι τέσσερις πόζαραν στο φακό ενός από τους πιο σπουδαίους φωτογράφους μόδας, τον Στίβεν Μέισελ, για τη δημιουργία του ημερολογίου Pirelli του 2015.

Όμορφες, καλλίγραμμες, ελκυστικές ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του μάγου των λήψεων μόδας και αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια του σίγουρες για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μέχρι εδώ, δεν υπάρχει καμία καινοτομία, καμία διαφορά από τα προηγούμενα ημερολόγια που κυκλοφόρησαν, έγιναν ανάρπαστα και σημείο αναφοράς για τη μόδα και την ομορφιά.

Ωστόσο, αυτή τη χρονιά τη μεγάλη διαφορά κάνει ένα όνομα, αυτό της Κάντις Χάφιν, η οποία με τα 90 της κιλά και το ύψος που φτάνει το 1,80, φέρνει την επανάσταση στο θεσμό της ιταλικής φίρμας ελαστικών.
Για πρώτη φορά, λοιπόν, μία γυναίκα που δεν ανήκει στη κατηγορία αδύνατων έως και ανορεξικών μοντέλων φωτογραφίζεται για το ημερολόγιο δίνοντας μία διαφορετική οπτική στην ομορφιά, μακριά από τα στερεότυπα που επιβάλλουν οι διαφημιστικές και τα media.

Με εξώφυλλα στη Vogue σε Αμερική, Ιταλία και Γαλλία, η 29χρονη Χάφιν υποστηρίζει ότι ο κόσμος της μόδας δεν ήταν σκληρός για εκείνη.«Αντιθέτως. Δουλεύω εδώ και 15 χρόνια και πάντα ένιωσα καλοδεχούμενη. Αλλά η παρουσία μου σε αυτό το φωτογραφικό σετ -με τη μεγαλύτερη αίγλη- αποτελεί μήνυμα ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν», δήλωσε η ελκυστική και χυμώδης Χάφιν.
«Είμαι συνειδητοποιημένη, ξέρω τη διαφορετικότητά μου. Ακόμα και όταν ανεβαίνω τις σκάλες σε ένα μέρος όπως αυτό το σετ, ξέρω ότι ελάχιστα ρούχα θα μου κάνουν. Κανείς, όμως, δε με έχει κάνει να νιώσω άσχημα για το μέγεθός μου. Δε μιλούν, δε σχολιάζουν, δε λένε ότι έρχεται η υπέρβαρη κοπέλα. Είμαι όπως εκείνοι, με κάτι που ο κόσμος είναι έτοιμος να δει», πρόσθεσε.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...