Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Ο Β. Αποστόλου για τη χαλαζόπτωση στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής Εύβοιας και Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή την έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή της Β. Εύβοιας ανέφερε:


«Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε την περιοχή της Β. Εύβοιας και συγκεκριμένα την περιοχή από Στροφυλιά μέχρι Κεχριές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας. Αποτέλεσμα της ήταν να σημειωθούν εκτεταμένες ζημιές σε αγροτικές εκτάσεις, κηπευτικά και οπωροκηπευτικά.

Καλούνται οι αγρότες της περιοχής να κάνουν τις δηλώσεις στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου, ώστε να προχωρήσει με γοργό ρυθμό η διαδικασία αναγγελίας στον ΕΛΓΑ, κλιμάκιο του οποίου- έπειτα από ενημέρωση μας- είναι ήδη καθοδόν για μια πρώτη εκτίμηση.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...